Elegant klassiker fra Lyngby Glas

Zero er en klassisk serie af smukke krystalglas, som produceres i den CO2-neutrale region Siena i Italien. Med fokus på stilsikkert design, genanvendelighed og reduktion af energispild flugter Zero fra Lyngby Glas perfekt med tidens trend – og nu bliver der tilføjet farverige nyheder til serien.

Foto: F&H Group

Den smukke krystalserie fra Lyngby Glas går hverken på kompromis med æstetik og stilsans, funktionalitet og styrke eller viljen til at gå forrest i udviklingen af produktionsmetoder, der kan være med til at mindske CO2-udslippet.

Reduceret energispild

Hele 40 % af det vand, der anvendes i produktionsprocessen, bliver genanvendt, mens al overskudsvarme fra produktionen recirkuleres, så man mindsker energispild i produktionen af de ultraklare krystalglas. 

Zero produceres på energi fra blandt andet solceller og jordvarme, og glassene gør sig både med kølig hvidvin en solfyldt sommerdag eller en krydret øl til frokosten og snapsen en hyggelig vinterdag.

100 % genanvendeligt glas

Zero-glasset, der er 100 % genanvendeligt, kommer nu også i farverne blå og smoke. Rød- og hvidvinsglassene rummer henholdsvis 54 cl og 43 cl – og har begge et raffineret design med en stilk og fod i klart glas. 

Vandglasset rummer 42 cl, og som også vinglassene tåler det super holdbare krystalglas uden problemer opvaskemaskine. Zero er på samme tid stærk og let, praktisk og yndefuld. Både til hverdag og fest.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023