Elvang Denmark får ny bestyrelsesmand

Tidligere direktør og medejer af Kähler skal være med til at sætte fut i væksten hos den danske designvirksomhed.

Jesper Holst Schmidt er ny bestyrelsesformand i Elvang Denmark..

Elvang Denmark designer og producerer bolig- og modetekstiler i uld, og har siden 2003 har haft fokus på bæredygtige tekstiler af alpakauld produceret under ordentlige forhold i Peru. Den danske virksomhed har ambitioner om vokseværk og firmaet har netop offentliggjort at den tidligere direktør og medejer af Kähler, Jesper Holst Schmidt, er indsat som bestyrelsesformand. Det skriver Elvang Denmark i en pressemeddelelse.

”Jeg ser et meget stort potentiale for Elvang som brand både i Skandinavien og internationalt, da Elvang har en unik position som en etisk ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Elvang er den ene af blot to danske virksomheder, som er certificeret til det højeste niveau hos World Fair Trade Organization og det gør mig meget stolt at være en del af virksomhedens videre udvikling”, lyder det fra Jesper Holst Schmidt i pressemeddelelsen.
 

Tina og Lasse Elvang, som står bag Elvang Denmark, er glade for den nye profil på formandsposten og supplerer:

”Siden vores start har vi skabt et stærkt fundament omkring bæredygtige tekstiler og etisk handel. Vi står nu overfor nogle vigtige opgaver med at højne kendskabet til Elvang og vores produkter. Derfor er vi utroligt glade for at kunne offentliggøre, at Jesper Holst Schmidt netop er tiltrådt som bestyrelsesformand i virksomheden. Med hans erfaring fra blandt andet Kähler og Holmegaard samt hans fokus på innovation og branding, vil han kunne hjælpe os med at tage virksomheden til et nyt niveau, hvor bæredygtighed, kvalitet og design går op i en højere enhed”.

Jesper Holst Schmidt er ifølge proff.dk desuden bestyrelsesformand i virksomhederne Scanseason og That’s Mine.

Elvang udstiller på Ambiente i Frankfurt (hal 8.0, stand E36), hvor virksomheden præsenterer flere nye spændende kollektioner.

www.elvang-denmark.dk

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023