En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

Trends og forbrugermønstre ændrer sig konstant, og linjerne imellem brancher og produkter bliver mere udvaskede. Det kræver at vi ser messeoplevelsen med nye øjne, og derfor er et af Formland’s vigtigste missioner at skabe nye, unikke oplevelser og inspirationsområder til hver eneste messe.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponseret

Formland

Trendzone

Hver Formland byder på et unikt og overraskende trendområde, hvor du kan gå på opdagelse i både farver, tendenser, styling og nyheder og samle inspiration til at booste din egen forretning. 

Til Formland Spring 2024 vil det være designstudiet Studio FlyHelsted, der fører pennen på konceptudvikling og styling af området, der vil showcase særligt udvalgte produkter fra et bredt udvalg af Formland’s udstillere.

Du finder trendzonen i hal D.

Workshops

Til Spring 2024 byder Formland og Eckmann Studio indenfor i et nyt workshop-område, hvor spiritualitet er omdrejningspunktet.

Formland har igennem mange år arrangeret workshops på messen, hvor alle besøgende kunne nyde en stund og få hænderne i et kreativt projekt. For nogle er det her, at ideerne flyder, og de gode ideer popper op. For andre er det et godt afbræk i et tætpakket messeprogram og leverandørbesøg.

Du finder Eckmann Studio workshops i hal H.

Greenhouse

’Greenhouse’ er et særligt område, der består af et stort orangeri med en inspirerende udstilling af planter, blomster og interiør. Missionen er at skabe et univers, der ikke blot inspirerer, men også er en oplevelse i sig selv, og som demonstrerer planters evne til at ændre rum i bestemte retninger. Og ikke mindst hvordan hele konceptet kan videreformidles til dine kunder.

Naturen er mere end nogensinde før i fokus, og i vores indretning blender indendørs og udendørs sammen. Det giver mulighed for at skabe hygge, afslapning og velvære, og det er lige præcis det rum, som ’Greenhouse’ favner.

Du finder ’Greenhouse’ i hal K

Formland Spring 2024 afholdes d. 4. – 6. februar 2024.

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023