Tema: Design, interiør & livsstil siden 1984

Foto: Formland

I snart 40 år har Formland fungeret som fællesskab for hele interiør- og designbranchen. Her samles danske og internationale leverandører for at præsentere nye kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk. Hen over årene har Formland udvidet med flere populære konceptområder og brancher såsom Taste, Garden og Fashion.

Formland er også et oplevelsesunivers, hvor du kan gå på inspirationsrejse i de unikke trendområder, tage til foredrag med en række eksperter inden for bl.a. trendforskning og forretningsudvikling samt deltage i workshops eller andre spændende events.

Et af Formland’s store fokuspunkter er iværksætteri, og messen tager ansvar for fremtidens talenter. Til Spring kan du opleve Formland’s iværksætterevent ’Creators Community’, hvor knap 40 innovative og spændende start-ups fremviser deres produkter, og en professionel jury udvælger årets produkt/brand. 

Udforsk flere af temaerne til Formland Spring 2024, d. 4. – 6. februar.

Få 60% rabat på din billet til Formland Spring 2024 med koden: designbase79

Koden gælder ved bestilling på formland.dk.

I samarbejde med

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Et af Formland’s brændende fokuspunkter er iværksætteri. Det er fremtiden, og fremtiden skal der investeres i. Det ansvar tager Formland på sig som et af de eneste udstillingsplatforme i Danmark. Her kan man som upcoming virksomhed eller designer få en stand, support og muligheden for at kickstarte sit iværksætterventyr og vise sit produkt frem til vigtige danske og internationale indkøbere.

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023