En farvestrålende sommer med Sorrento

Lyngby Glas går sommeren i møde med skønne nyheder i den farvestrålende Sorrento-serie. Det elegante design forener klassisk skønhed med moderne stil, og med sit karakteristiske mønster fungerer glasserien som et perfekt supplement og en smuk kontrast til den minimalistiske, nordiske borddækning.

Foto: F&H Group

Tænk på de bedste oplevelser du har haft omkring middagsbordet. Det er ikke kun maden, der tæller, vel? Det er hele stemningen – de tændte lys, de gode grin og selvfølgelig den smukke borddækning. Og det er her, Sorrento kommer ind i billedet. 

”Sorrento gør hver middag til en særlig begivenhed”

Seriens nye vinglas er ideelle til lange sommeraftener eller hyggelige vintermiddage med venner og familie, og sammen med de matchende tallerkener, skaber de et indbydende og festligt bord. Og når tiden er inde til en lille skål, bidrager de nye shotglas til at løfte stemningen. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Nyd Outdoor tilværelsen med Zone Denmark, Södahl og Villa Collection

Udendørslivet handler om at bringe naturens ro ind i hverdagen, om at opleve verden med alle sanser og at nyde stunderne i haven, på terrassen eller omkring bålet med venner og familie.

Skab de hyggeligste rammer ved at indrette dig med smukke og praktiske havemøbler, elegant udendørsbelysning der sætter den helt rigtige stemning og tilmed giver mulighed for at nyde musik under åben himmel og sidst men ikke mindst, så vil tekstiler i de fineste farver i form af duge, hynder og dækkeservietter sætte prikken over i’et i din udendørs oase.

Zone Denmark, Södahl og Villa Collection skaber rammerne, så du i ro og mag kan nyde livet udendørs hvad enten du sidder omkring den stille morgenkaffe under åben himmel eller nyder cocktails en lun sommeraften omgivet af utallige stjerner, der lyser op i nattehimlen.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023