En hyldest til højtiden og en frisk start

I Etly Klarborgs barndomshjem blev der gjort noget ud af højtiderne og traditionerne.

Bonnie & Nøk fås nu i to størrelser..

Op til påske gjorde hendes mor sig umage med velkomponerede gækkebreve, hun gemte æg og harer, og der blev pyntet op med påskepynt og alt godt fra naturen. En påsketradition Etly selv har bragt videre.

– De fleste af os gør meget ud af julen, men mange glemmer påsken, og det er en skam. Det er traditionerne, der binder familier sammen gennem generationer, og efter en kold vinter, kan vi alle have brug for at få foråret ind i hjemmet og samles om begyndelsen på et nyt års eventyr, fortæller hun.  

Byg dit eget forårseventyr
Etly Klarborg har alle dage haft en livlig fantasi, som blev sat i verden, da hun var ganske lille og tog med sin mor på arbejde i mosen. Morens fortællinger om mosetrolde og andre sjove væsener vækkede skoven og mosen til live, og det er hendes barndoms skovunivers, der lever videre i kollektionen af kluntede dyrebørn og trolde.

Når påsken nærmer sig, går Etly Klarborg en tur i skoven og ved mosen omkring hjemmet i Moseby i Nordjylland. Det er her, hun samler inspiration og lader naturen fylde sjælen. Og her, hun samler kviste med spæde skud og sjove grene, der kommer med indenfor og vækker nyt liv i stuen, side om side med de nuttede dyrebørn, påskeæg, perlehyacinter og påskeliljer.

– Jeg kan anbefale, at du går ud i naturen og finder det, der lige falder dig ind og som du gerne vil fylde dit hjem med for en stund. Pynt op med dyrebørn, flotte æg eller arvegods og skab en lille forårsverden, der sætter gang i fantasien, så du og din familie kan skabe jeres helt eget forårseventyr, som I kan bygge videre på år efter år, afslutter Etly Klarborg.

06.07.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Barselsvikariat som Klarborg Konsulent, Jylland.

16.03.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Forårsnyhederne 2022 fra Etly Klarborg

08.12.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Klarborg indsamler 116.131kr. til Julemærkefonden på Klarborgnissens Dag

06.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Nye ikoner fra Etly Klarborg

01.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Et livsværk skabt på magi: Etly Klarborg fejrer 35 år med nisser

05.05.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Årets studenter-gave til den kommende student

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023