En juvel i din glassamling

Vinho de Porto, bedre kendt som portvin, er høstet på druer fra den frodige, glansbilledlignende Douro-dal i det nordlige Portugal, der ikke bare ses som hele verdens portvinsperle – men også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste.

Opkaldt efter nabobyen Porto vinder den søde drik mere og mere popularitet herhjemme. Servér den alene eller som dessertvin i det nye, enkle ’Juvel’-portvinsglas fra Lyngby Glas. Det stilfulde design vidner om brandets elegante univers og er så minimalistisk og tidsløst, at det vil kunne passe en hvilken som helst borddækning.

Som resten af sortimentet er ’Juvel’ produceret i Europa i en CO2-neutral, blyfri proces med grøn energi. Seriens glas er lavet af de allerbedste råmaterialer, og der er virkelig kælet for det raffinerede formsprog for at skabe et uhøjtideligt men luksuriøst look.

Portvinsglasset gør sig lige så godt til italiensk grappa, rom og whisky og forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023