En lille nyhed med stor betydning fra BITZ

Med designet af det populære stentøjsstel Gastro tog Christian Bitz i sin tid udgangspunkt i sin sundhedsfaglige viden.

Nu lancerer BITZ en lille tilføjelse med stor betydning: En mindre tallerken, som understøtter ernæringsekspertens mål med Gastro serien, nemlig at gøre det nemmere at få styr på portionsstørrelserne – og dermed sundheden. 

Det var med stentøjsstellet Gastro, at BITZ tog sin begyndelse. I dag tæller brandets sortiment meget andet end det klassiske spisestel, men det betyder ikke, at arbejdet med Gastro er sat bagerst på hylden. Tværtimod udvikler BITZ løbende nye Gastro-produkter, som er lige til at hente ned af hylderne og ind i en lidt sundere hverdag. Et eksempel er den lille, nye tallerken med det store potentiale.

En fest for alle fem sanser
At spise af en tallerken med et lidt mindre spisefelt vil for de fleste mennesker have en god psykologisk effekt – og få dem til at spise en anelse mindre. Ganske enkelt fordi portionerne ser større ud på en mindre tallerken.

Men bare fordi noget er sundt, behøver det ikke være kedeligt. Det er BITZ og Gastro stellet et farverigt eksempel på. De stilige tallerkener er med deres sprudlende farver og flotte, blanke glasur en fest for alle fem sanser.

Mix og match
Med sit enkle og elegante design præsenterer Gastro tallerkenerne samtidig den mad, værten serverer, på den bedst mulige måde. Tilføjelsen af den nye tallerkenstørrelse åbner for en endnu mere alsidighed brug af stellet og giver forbrugeren mulighed for at mixe og matche på kryds af både farver og størrelser.

Den nye Gastro tallerken er 17 cm i diameter og fås i ni forskellige farvedesigns: Cream/cream, Grey/cream, Black/amber, Black/lilac, Grey/light pink, Grey/light blue, Grey/grey, Black/dark blue, Black/green. Alle skabt til at gøre dagligdagen til en fest og give kulør til hverdagsmaden.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023