En trend, der er kommet for at blive

Mens evighedsbuketten for længst er blevet allemandseje, vinder andre alternativer også indpas i indretningen. Fra håndlavede kreationer i papir og perler til virkelighedstro men kunstige blomster

Friske blomster er dejlige og dekorative, men glæden varer kort, og bladene visner hurtigt et efter et. Det er dyrt og ikke så bæredygtigt at skifte dem ud hele tiden, derfor tyr flere og flere til tørrede eller håndlavede blomster i stedet, der har den samme billedskønne effekt, men er langt bedre for miljøet.

Inspireret af evighedsbukettens nedtonede, naturlige farver byder Villa Collection Denmark denne sæson på en række nye kunstige blomster, der ligner tørrede blomster på en prik, men som ikke drysser. Kombiner dem på kryds og tværs, eller brug dem enkeltvis i den skulpturelle stentøjsvase i nude med et rustikt murstenslook, der indkapsler Villa Collections fascination af naturens processer, tørre overflader og grove strukturer dette efterår.

Vasen har en mat, reaktiv glasur, og farven kan derfor variere en lille smule, hvilket kun gør den endnu mere unik. Formsproget gentages desuden i den matchende skjuler, der kan fuldende udtrykket med en plante i samme farvenuancer som de kunstige blomster.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023