Endnu mere komfort fra Södahl

Blandt Södahls mest populære håndklædeserier er Comfort Organic, som er superlækre, bløde håndklæder i 100 % økologisk bomuld. Nu tilføjes serien to nye, skønne farver, som matcher efteråret perfekt. Nye farver fås også i Mono-serien med sæbedispenser og tandbørsteholder.

Foto: F&H Group

Trænger man til at skylle de kolde efterårsvinde af sig med lidt wellness hjemme i badekarret eller en tur svømmehallens sauna, kan man passende fortsætte den luksuriøse følelse med at svøbe kroppen i den lune fornemmelse af et Comfort Organic-håndklæde.

Rent velvære

Nu fås fornemmelsen af rent velvære også i farverne Coffee Brown og Navy Blue. Det kraftige, bløde Comfort Organic-håndklæde med god sugeevne er kendt for sit ensfarvede design, hvor en elegant vævet bort, det diskret vævede logo samt den strikkede strop giver et eksklusivt look.

Comfort Organic fås som badehåndklæde i 70 x 140 cm, håndklæde i 50 x 100 cm og gæstehåndklæde i 40 x 60 cm. Endelig fås en vaskeklud i 30 x 30 cm. Alle er i en lækker, slidstærk 100 % økologisk bomuldsfrotté, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. 

Enkel badeserie 

Coffee Brown og Navy Blue er ligesom Green også nye farver i den matte Mono-serie i stentøj med rubbercoating. Sæbedispenseren har indvendig skumpumpe, rummer 270 ml og måler 6,5 x 16 cm, mens kruset er med flot kontrast-farvet glasur indvendig og måler 6,5 x 11 cm.

Södahl blev grundlagt i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel. Med Forglemmigej, motivet som i jubilæumsåret får en renæssance under navnet Forget-me-not, blev brandet kendt i Europa og Nordamerika. Södahl gik nu fra at være et lille familiedrevet firma til at blive en af Europas førende udbydere af livsstilsprodukter til boligen – i form af tekstiler til alle boligens rum.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023