Er græsset grønnere på den anden side af hækken?

NEJ… Robomow robotplæneklipperne fjerner alt stress fra græsklipningen, og giver dig mere tid til at nyde din velfriserede og perfekt grønne plæne.

02.05.2023

Sponseret

Witt

RK-serien – din terrængående havehjælp
RK-serien er udstyret med en multifunktionel 4,3” touch-farveskærm, hvorfra alle indstillinger nemt og hurtigt klares, intelligente smart-features, exceptionel ydeevne samt unikt kantklip og klipning ud over hjulbredden. Dette efterlader en perfekt finish på plænen, og eliminerer behovet for den irriterende og tidskrævende manuelle kantklipning.

Med en klippebredde på hele 21 cm, en klippehøjde på op til 10 cm og et kraftigt batteri med en kapacitet på op til 120 minutters kontinuerlig klipning klarer RK-serien nemt årets klippeopgave.

Stigninger og ujævnt underlagt klares med bravur, og sikrer et perfekt snit på selv 45 % hældninger. Den kraftige kulfrie DC-motor er lydsvag (<60 dB), hvilket gør klipning muligt, når det passer bedst ind i dit skema.

Den intelligente 360° forhindringssensor giver dig den optimale sikkerhed, idet den reagerer på enhver form for kontakt, og derved takler forhindringer med stor professionalisme. 

Professionelle maskiner til de store plæner
RK3000 Pro og RK4000 Pro, som klarer plæner på op til 3.000/4.000 m2, er ydermere udstyrede med det unikke Dual-klippesystem (2x side-by-side klippeblade med i alt otte forskudte knive). Resultat: klippebredden fordobles til 42 cm.

RT700 gør livet nemmere for dig
Robotplæneklipperen kan app-programmeres, er utrolig nem at installere, betjene og vedligeholde. Takket være det fjederophængte klippesystem samt det patenterede græsfjernersystem sikres et perfekt resultat uden risiko for tilstopning ved højt græs, hvilket giver dig mere tid sammen med familien.

Den klarer skråninger på op til 30%, og med en klippebredde på 18 cm samt en justerbar klippehøjde på 15 – 60 mm klarer RT700 let og ubesværet mellemstore haver på op til 700 m2.  

Grundet de terrængående hjul garanteres perfekt greb og manøvredygtighed. Hjulenes design minimerer kontakten med plænen, hvilket beskytter plænen og forhindrer hjulspor.

Bedst i test
I mere end 25 år har Robomow udviklet robotplæneklippere, der passer plænen for dig, så du har mere tid til det, du gerne vil. De vinder kontinuerligt priser på verdensplan for sine kraftfulde robotplæneklippere – herunder kan bl.a. nævnes: ”Bedst i test” fra det danske Forbrugerrådet TÆNK og det svenske Råd & Rön, samt Testvinder i danske AOD’s test.

- Robomow – når kun det bedste, er godt nok -

--

For yderligere informatiom om Robomow: www.robomow.dk

Link til high-res billeder: https://we.tl/t-81XhiHtr3Q

--

Pressekontakt:

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tlf: +45 93 63 58 00
Mail: crm@witt.dk 

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023