Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

La Marzocco har produceret en espressokværn til den ambitiøse hjemmebarista, der aldrig går på kompromis. Når bryggeoplevelsen skal være optimal, skal du have fat i Pico. Med imponerende funktioner og et fedt og innovativt design.

Foto: La Marzocco Pico

17.04.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Baseret på næsten et århundredes espressoerfaring har La Marzocco lanceret en kaffekværn i samme høje og velkendte kvalitet. Pico hedder kværnen, som er både hurtig, lydsvag og 100% nøjagtig. Med sædvanlig sans for detaljen er Pico udstyret med lutter lækre egenskaber som fx en børsteløs induktionsmotor, programmerbare dosisvalg med tre knapper, så du nemt kan gemme dine yndlingsdoser eller male manuelt. Og ikke at forglemme det overbevisende lyddæmpende design, så de stille morgenrutiner ikke forstyrres.  

Exceptionel præcisionsmaling

Formalingsgraden tilpasses nemt på den store, ikoniske skrueknap, der giver en ’trinvis’ fornemmelse. Pico doserer via timer, men egner sig også til ’single dose’ (dosingskop medfølger), da kværnen har koniske knive med nærmest ingen retention. Pico leverer en exceptionel præcisionmaling – samme konsistens hver gang. Pico kværner en luftig dosis på 18 grams espresso på under 10 sekunder. 

Filterholdergaflen er både justerbar og magnetisk, så portafilteret altid hviler sikkert under kværningen. Bønnebeholderen har automatisk lukkefunktion – genial detalje, når du fx vil skifte mellem beholdere med forskellige kaffesorter. Alle indstillinger kan også styres via Wifi på La Marzocco home mobile app., som gør at du kan styre formalingstiden.

Pico fås i sort og hvid, og vejl. pris er 9.000 DKK

Læs mere: https://spinchy.com/da/product-cat/kvaerne/la-marzocco-2/

High res images: https://we.tl/t-8eu75BiSii

---

La Marzocco 

Italienske La Marzocco har over 90 års erfaring med ikoniske espressomaskiner til både kommerciel og privat brug. Tro mod design og håndværk afspejler Picos solide konstruktion den velkendte høje kvalitet fra La Marzocco. Pico er den ideelle kværn til at forbedre hjemmeespresso-oplevelsen.

Afsender:

https://exsnordic.com/

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023