Essensen af kvalitet fra HOLM
Forårets nyheder fra HOLM byder på alt fra nyt i den flotte akacieserie over pander med keramisk belægning til produkter, som handler om at finde ind til kernen af det saftige måltid – og filtrere essensen af velsmagende og god kvalitet.
Det saftige, sunde og velsmagende måltid er essensen af Claus Holms tilgang til madlavning. Foruden glimt i øjet er den kvalitetsbevidste kok derfor altid bevæbnet med godt grej, som tåler at blive brugt. Behovet for gedigent grej afspejler sig naturligvis også i forårets flotte nyheder.
Kernen af det hele
Et godt stegetermometer er afgørende for at kunne styre den kernetemperatur i kødet, som er så vigtig for at få en perfekt tilberedning – og dermed et mørt og lækkert resultat. Det nye termometer fra HOLM måler 7,2 cm i diameter og kommer i en flot gaveæske.
I HOLMS elegante akacieserie kommer to trådsier i stål med akaciegreb. Sierne måler henholdsvis 16 og 20 cm og sikrer, at man står tilbage med essensen af kvalitet, uanset om man skyller grøntsager, tilbereder en sauce eller hælder vand fra pastaen til bolognesen.
Keramisk holdbarhed
Nu kommer aluminiumpanden med en diameter på 24 cm med en keramisk XERADUR 2 belægning fra ILAG, som er produceret uden PFAS. Samtidig er den keramiske belægning utrolig holdbar og tåler helt op til 400 graders varme.
Keramisk belægning har også aluminiumbradepanden med rist fra HOLM, som måler 40 x 28 x 8 cm. Og som alle forårsnyhederne er den et eksempel på den høje kvalitet, der er omdrejningspunktet for Claus Holms virke som kok – og som han altid er garant for.