Et bæredygtigt lys i mørket

De nye, håndvævede rattanlamper fra Villa Collection Denmark er skønne at skue – og gode for samvittigheden. Rattan bidrager nemlig til at bevare regnskoven og er desuden et af de hurtigst voksende materialer til møbelfremstilling.

Villa Collection Denmark Rattan lampe.

De flotte rattanlamper, som fås i tre forskellige størrelser, giver et blødt og elegant lys. Lamperne fra Villa Collection Denmark er håndvævede af naturlig, indonesisk rattan, som er kendt for at være et holdbart, men let materiale. Let er også plejen af lamperne, der blot skal tørres over med en fugtig klud.

Bæredygtigt håndværk

Naturlig skønhed kombineret med håndværksmæssig finesse – det er indbegrebet af de nye rattanlamper fra Villa Collection Denmark. En flot og varmt lysende detalje, der vil klæde en hvilken som helst kølig, skandinavisk indretning.

Rattan er en græsart. Et bæredygtigt materiale, som vokser super hurtigt og regenereres i løbet af blot fem til syv år. Rattan bidrager desuden til at bevare regnskoven, da det fra skovbunden vokser som lianer op ad træerne.

Et naturligt look

De håndvævede rattanlamper har flotte runde former. Formerne understreger lampernes naturlige og smukke gyldne look samt det bløde lys, de giver – med en max 40 Watt-pære.

Lamperne fås i størrelserne D30 x H20 cm, D40,5 x H25 cm og D50 x H30 cm og fungerer perfekt som et behageligt blidt og bæredygtigt lys i mørket. I entreen, i soveværelset eller i stuens hyggekrog.

Mere fra...

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023