Et lys i mørket fra Morsø

Faro er det italienske ord for fyrtårn. Inspireret af netop de smukke, gamle fyrtårne, som gennem århundreder har vist mennesket vej gennem mørket, er Morsøs nye Faro-lanterne skabt til at lyse op på den spæde forårsaften og i den klare sommernat.

Morsø Faro-lanterner.

Den stilrene lanterne fra Morsø står som et smukt pejlemærke i mørket. Som et fornemt udtryk for industrielt design og som et stykke unikt brugskunst inkarnerer Faro selve kernen i Morsøs designarbejde; nemlig at skabe den perfekte balance mellem en konkret praktisk værdi og en følelsesmæssigt værdifuld oplevelse.

Lys er liv

Siden den unge N.A. Christensen i 1853 tog hul på eventyret med sit jernstøberi på øen Mors, har innovation, design og godt håndværk været omdrejningspunktet for det ikoniske brand. De samme værdier går igen i den nye Faro-lanterne.

Ligesom den ultimative Morsø-klassiker, brændeovnen, skaber Faro lys og dermed liv i indretningen. Fremstillet i sort pulverlakeret jern, som er velegnet til al slags vejr, og med hank i børstet rustfrit stål er lanternen på samme tid kraftfuld og elegant i sit design.

Et look helt på toppen

Faro-lanternen åbnes med låget i toppen, og det skærper det flotte og helt enkle look, og samtidig undgår man klaprende sidelåger. Fremstillet i kraftigt jern og tykt glas er lanternen i det hele taget særdeles robust.

Foruden en flot fremtoning har Faro god funktionalitet: Fødderne kan justeres, så lanternen står stabilt og samtidig hæves lidt fra underlaget. Desuden har Faro vanddræn i bunden. Lanternen findes i tre størrelser, som lyser smukt sammen – og lige så smukt hver for sig.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023