Et moderne påskebord med rødder i middelalderen

Det simple ’tumbler’-glas kan spores tilbage til det 17. århundrede, men har oprindeligt rødder i middelalderens festligheder, hvor glasset dengang havde en spids eller rund bund.

Hvis man satte det ned på bordet, ville det altså rulle – eller ’tumble’ – og dermed spilde hele drikken. Bottoms up! Modsat middelalderen har nutidens ’tumbler’-glas en flad, tung bund, men ellers er formen den samme; kort, bred og uden stilk.

Når foråret springer ud i vintergækker og påskeliljer, og invitationerne til påskefrokosterne ruller ind, fortolker Lyngby Glas ’tumbler’-glasset på ny og giver det et farverigt spin, perfekt til det moderne påskebord. Med et smukt sæt bestående af seks forskellige, gennemfarvede drikkeglas, alle med en lille, elegant fod, skaber det danske brand et unikt farvespil, der tillader dig at vælge lige netop det glas – og den farve, der passer din personlighed bedst.

Find sættet på www.lyngbyglas.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

’Tumbler’-glas 6 stk DKK 249,95

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023