Eva Solo støtter kampen for et plastfrit hav

Når du vælger et af de genanvendelige To Go produkter fra Eva Solo støtter du automatisk opsamling af havplast gennem organisationen ReSea Project.

Eva Solo To Go Resea project.

19.02.2021

Sponseret

EVA SOLO

Eva Solo har valgt at tage kampen op mod engangsemballage siden 2012 med sine genanvendelige vandflasker og termokopper. Nu går Eva Solo også ind i kampen mod havplast, der flyder rundt i havene, gennem samarbejdet med ReSea Project. Eva Solo har forpligtiget sig til at finansiere opsamling af 3,5 tons plastik fra havet i løbet af 2021. Så skift engangsplastflasken eller -kaffekoppen ud med en genanvendelig løsning og støt samtidig oprydning i havet.

ReSea Project er en dansk organisation, hvis mission er at rense vores have ved at fjerne plast, genanvende det, og øge bevidstheden om korrekt bortskaffelse af affald. ReSea Projects opsamlingsløsning er cirkulær og drevet af lokalsamfund i Indonesien. Der er tale om en social indsats overfor fiskerne og lokalsamfundene, og det har den fordel, at der skabes arbejdspladser, og levevilkårene for de involverede lokalsamfund forbedres, og samtidig er man bidragsyder til genanvendelsen af plastik, så produktionen af ny plast reduceres.

Læs mere om samarbejdet her

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023