Familianna: En fusion af dansk design og spansk inspiration

Med en unik blanding af dansk minimalisme og spansk inspiration præsenterer keramikmærket Familianna en kollektion, der forener æstetik, funktionalitet og håndværk på en enestående måde. Bag dette bemærkelsesværdige mærke står designer Jytte Correll, der skaber hver eneste smukke keramikgenstand med kærlighed og lidenskab.

Foto: familianna

Familianna blev grundlagt af Jytte Correll, der sammen med sin mand Christian nu bor og arbejder i det solrige Spanien. Jyttes skandinaviske baggrund og hendes daglige liv i Spanien smelter sammen i hendes designs, der afspejler en unik blanding af nordisk enkelhed og sydlig varme.

Hver keramikgenstand fra Familianna er omhyggeligt skabt med fokus på detaljer og kvalitet. Fra smukke vaser og skåle til unikke dekorative elementer, er hver enkelt håndlavet skat et udtryk for Jytte Corrells kreative vision og ekspertise.

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

 "Familianna handler ikke kun om keramik; det handler om at skabe forbindelser og skabe smukke minder i hjemmet. Vores kollektioner er designet til at bringe glæde og varme ind i folks liv," siger Jytte Corell om sit mærke.

 At dække det perfekte bord handler ikke kun om tallerkener og bestik, det handler også om at skabe en stemning og fortælle en historie. Med Familiannas keramik kan du skabe en unik spiseoplevelse, hvor hvert stykke fortæller sin egen historie og bidrager til en atmosfære af varme og hygge.

 Fra smukke tallerkener og skåle til unikke serveringsfade og krus tilbyder Familianna et bredt udvalg af keramik, der passer til enhver lejlighed. Hver genstand er individuelt skabt og bærer præg af håndværk og kvalitet, hvilket gør dem til tidløse skatte, der kan nydes i mange år fremover.

 "Med Familianna ønsker jeg at bringe glæde og skønhed ind i folks hjem og skabe unikke spiseoplevelser, der vækker sanserne og inspirerer til gode stunder rundt om bordet," siger Jytte Correll om sit keramikmærke.

Læs mere på www.familianna.com/da

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponseret

Familianna: En fusion af dansk design og spansk inspiration

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023