Farverig påskebagning og -forkælelse

Påsken tilbyder et lille afbræk, hvor der bliver mulighed for at gøre lidt ekstra ud af hyggen. På et festligt påskebordet kan der fx stå hjemmebagte kager og brød, pyntede æg og kylling - alt sammen omkranset af iøjnefaldende og farverig, forårsopdækning.

Til påskebagningen kan vores bageforme med non-stickbelagt karbonstål med fordel benyttes, idet kreationerne nemt slipper og skaber professionelle resultater. De nye, ergonomiske Craft-redskaber gør desuden processen før selve bagningen, let som en leg. Endeligt kan støbejernet bidrage med en sprød skorpe til bagværket.

Se vores inspirationsbilleder og -produkter til årets påske- og forårsforkælelse.

Påske og kage hører sammen. Le Creuset har et stort udvalg af bageforme til kage- og brødbagning fx. denne muffinform med 12 huller til lækre kreationer. .

Sig det med kærlighed til påske og bag en hjerteformet kage. .

Til påskens bageprojekter kan Le Creusets nye Craft-redskaber med fordel bruges. Seriens produkter, der omfatter dejskrabere, pensler og grydeskeer i op til 12 forskellige farver, har et ergonomisk træskaft og hovederne er udført i fleksibel silikone..

Le Creusets Craft-redskaber ligger godt i hånden, når der fx skal røres i en luftig citronpavlova-masse..

Men påsken er ikke kun brød og kager. Forårskylling er en anden klassiker på påskebordet, og en oval støbejernsgryde passer perfekt til retten og anledningen..

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023