FDB Møbler og File under Pop indgår nyt samarbejde

Nu præsenterer FDB Møbler deres helt nye samarbejde med det kreative brand File Under Pop. De to brands er gået sammen om at iklæde den velkendte J46 stol i fire helt nye farver fra File Under Pops inspirerende farveunivers; nøje udvalgt til at give den ikoniske klassiker nyt liv

De nye J46 stole fra samarbejdet mellem FDB Møbler og File Under Pop. Stolene fås i farverne: Roots, Dust & Bones, Violet Hair og Young & Beautiful.. Foto: Ditte Isager

FDB Møbler kan netop nu introducere deres nye samarbejde med File Under Pop. De to brands er gået sammen om at lave en fusionering af en af FDB Møblers mest klassiske stole - nemlig J46 - og File Under Pops legende farveunivers. Den berømte pindestol blev designet af Poul M. Volther i 1956, og har siden vist sig at være en af FDB Møblers største succeser. Nu bliver stolen iklædt nye farver, som gør den ikonisk i en helt ny forstand - og de to danske brands har mange visioner til fælles, som kommer til udtryk i samarbejdet. 

"Jeg ser noget ærligt og jordnært i FDB Møbler, som jeg genkender og spejler mig selv i. Begge vores virksomheders tilgang til møbler og design er oprigtig og enkel. Vi prøver at skære ind til benet med vores produkter og med brugen af dem, og det kæder os naturligt sammen" fortæller Creative Director og CEO hos File Under Pop, Josephine Akvama Hoffmeyer. 

 Stolene skal skabe glæde, trivsel og hjemlighed 

Farver og møbler er noget, der har stor indvirkning på vores indretning og ikke mindst vores hverdag. Derfor har valget af farver til de nye J46 stole været længe undervejs og er blevet nøje udvalgt. 

De nye stole kommer i farverne Roots, Dust & Bones, Violet Hair og Young & Beautiful.  

"Farverne skulle ikke være så kraftige, at de blev institutionelle, men heller ikke så sparsomme, at de mister karakter," fortæller Josephine Akvama Hoffmeyer fra File Under Pop. 

FDB Møbler og File Under Pops formsprog og tilgangsvinkler har generelt mange ligheder, når det kommer til farver, møbler og design. Begge virksomheder arbejder med en vision om at skabe design, der giver en følelse af glæde, velvære og hjemlighed. Derfor var samarbejdet mellem de to brands også helt oplagt. 

At kunne skabe noget enkelt, i godt håndværk med respekt for materialer og med mennesket i fokus, er helt essentielt for FDB Møbler. Det, at vi har kunne fusionere disse værdier i et samarbejde med et nytænkende og inspirerende brand som File Under Pop, er vi utrolig stolte af" fortæller CEO hos FDB Møbler, Ole Kiel. 

-PF 

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023