FDB Møbler og File under Pop indgår nyt samarbejde

Nu præsenterer FDB Møbler deres helt nye samarbejde med det kreative brand File Under Pop. De to brands er gået sammen om at iklæde den velkendte J46 stol i fire helt nye farver fra File Under Pops inspirerende farveunivers; nøje udvalgt til at give den ikoniske klassiker nyt liv

De nye J46 stole fra samarbejdet mellem FDB Møbler og File Under Pop. Stolene fås i farverne: Roots, Dust & Bones, Violet Hair og Young & Beautiful.. Foto: Ditte Isager

FDB Møbler kan netop nu introducere deres nye samarbejde med File Under Pop. De to brands er gået sammen om at lave en fusionering af en af FDB Møblers mest klassiske stole - nemlig J46 - og File Under Pops legende farveunivers. Den berømte pindestol blev designet af Poul M. Volther i 1956, og har siden vist sig at være en af FDB Møblers største succeser. Nu bliver stolen iklædt nye farver, som gør den ikonisk i en helt ny forstand - og de to danske brands har mange visioner til fælles, som kommer til udtryk i samarbejdet. 

"Jeg ser noget ærligt og jordnært i FDB Møbler, som jeg genkender og spejler mig selv i. Begge vores virksomheders tilgang til møbler og design er oprigtig og enkel. Vi prøver at skære ind til benet med vores produkter og med brugen af dem, og det kæder os naturligt sammen" fortæller Creative Director og CEO hos File Under Pop, Josephine Akvama Hoffmeyer. 

 Stolene skal skabe glæde, trivsel og hjemlighed 

Farver og møbler er noget, der har stor indvirkning på vores indretning og ikke mindst vores hverdag. Derfor har valget af farver til de nye J46 stole været længe undervejs og er blevet nøje udvalgt. 

De nye stole kommer i farverne Roots, Dust & Bones, Violet Hair og Young & Beautiful.  

"Farverne skulle ikke være så kraftige, at de blev institutionelle, men heller ikke så sparsomme, at de mister karakter," fortæller Josephine Akvama Hoffmeyer fra File Under Pop. 

FDB Møbler og File Under Pops formsprog og tilgangsvinkler har generelt mange ligheder, når det kommer til farver, møbler og design. Begge virksomheder arbejder med en vision om at skabe design, der giver en følelse af glæde, velvære og hjemlighed. Derfor var samarbejdet mellem de to brands også helt oplagt. 

At kunne skabe noget enkelt, i godt håndværk med respekt for materialer og med mennesket i fokus, er helt essentielt for FDB Møbler. Det, at vi har kunne fusionere disse værdier i et samarbejde med et nytænkende og inspirerende brand som File Under Pop, er vi utrolig stolte af" fortæller CEO hos FDB Møbler, Ole Kiel. 

-PF 

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

10.06.2024Designbase.dk

Kolon og ByLogstrup i nyt samarbejde

07.06.2024Designbase.dk

Synergi mellem to designuniverser

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

10.05.2024Designbase.dk

Takt har underskud for femte år i træk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023