Ferm Living indgår nyt partnerskab

Den danske designvirksomhed, Ferm Living, har netop indgået et nyt partnerskab med Maj Invest Equity.

PR-foto..

Fondsmæglerselskabet Maj Invest Equity er nu majoritetsejer af Ferm Living, der blev grundlagt af Trine Andersen. Hun er i dag firmaets kreative direktør og fortsatte medejer.

"Ferm Living er vokset sig til et stærkt og internationalt designbrand med et stort community af følgere. Vi er enormt glade og stolte over at kunne fortsætte med at udvikle den virksomhed, som vi sammen med vores fantastiske kollegaer har skabt. Partnerskabet med Maj Invest Equity vil hjælpe os med at fortsætte denne rejse, hvor vi gør det, som vi er bedst til; at inspirere vores kunder og skabe kollektioner af møbler, accessories og belysning til alle rum i hjemmet - på en større og mere international scene", siger Trine Andersen.

Ferm Living har udbygget et internationalt forhandlernetværk i mere end 60 lande samt styrket både organisationen og leverandørbasen, siden belgiske Vendis Capital kom med på rejsen i 2016.

Virksomheden har gennem de sidste år oplevet betydelig vækst på tværs af salgskanaler, geografiske markeder samt produktsortiment, hvilket både har afspejlet sig i virksomhedens omsætning og indtjening.

"Vi oplever stor global interesse for vores designs, og vores ambition er at forsætte denne positive vækst, som vi har skabt internationalt. Med Maj Invest Equitys erfaring og kompetencer ombord, får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os videre med at udvikle Ferm Living. Vi ser frem imod et nyt partnerskab med et godt sammenfald af værdier i 2021", lyder det fra virksomhedens CEO, Peter M. Vedel.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023