Festligt broderi fra Södahl

Bliv klar til at fejre livets små og store øjeblikke med stil. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller en anden glædelig begivenhed, er et smukt dækket festbord en essentiel del af fejringen. Nu er Södahl klar med et festligt design, der sætter festen i gang.

Foto: F&H Group

LUKSUS TIL DIT FESTBORD
Det nye Tillykke-design fra Södahl prydes af fine, broderede Dannebrogsflag og delikate margueritter, som skaber en festlig atmosfære til enhver fejring. De broderede flag har skarpe linjer og en flot rød farve. Margueritterne er lige så imponerende med deres fine, hvide blomsterblade og solgule midte. 

Tillykke-dugen fås i tre forskellige længder samt en rund udgave, så det er nemt at finde den helt rigtige til festbordet. Derudover fås matchende stofservietter og fine dækkeservietter, som skaber et smukt helhedsbillede, når bordet dækkes. Den gennemgående kvalitet er som altid i top hos Södahl, og det betyder, at både dug, stofservietter og dækkeservietter er produceret i 100 % bomuld og er STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Foto: F&H Group

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023