F&H Group køber Gense

Den danske isenkram- og boligdesignvirksomhed F&H Group A/S med hovedsæde i Viborg har igen været på indkøb. Sidste år købte F&H det gamle, danske brand Rosti fra hollandske Mepal BV, og nu har man købt Sveriges ældste aktieselskab AB Gense af norske K. A. Rasmussen.

Gense har siden 1856 produceret primært bestik i meget høj kvalitet, og det er Sveriges ældste, aktive aktieselskab med ’Aktiebolags nr. 4’. Med fokus på kvalitet, design og funktion er Gense Skandinaviens største producent af bestik – og leverandør til det Kongelige Svenske Hof.

Knud Lomborg.

”Med købet af AB Gense følger vi vores strategi om at eje flest mulige af de brands, vi forhandler, og Gense er et rigtig fint supplement til vores portefølje”, siger CEO i F&H Group, Knud Lomborg. ”Gense distribueres allerede i dag af vores selskab Thuesen Jensen AS, og det fortsætter naturligvis uændret, da der her er stor indsigt og viden omkring markedet for bestik”.

Gense har et meget bredt sortiment af primært bestik, bl.a. det klassiske grillbestik Old Farmer, men Gense står også bag eksklusive sølvserier som Chippendale, Olga og Rosenholm. Det er bl.a. et samarbejde gennem mere end hundrede år med en lang række store designere, der har skabt Genses succes. Senest har den svenske prins Carl Philip Bernadotte designet den meget stilrene og moderne CPB bestikserie i ægte sølv for Gense.

”Hans kongelige Højhed Prins Carl Philip er grandnevø til Sigvard Bernadotte, der står bag designet af Margrethe-skålen, som vi også har i vores portefølje”, siger Knud Lomborg, ”så dermed er ringen sluttet, og vi er naturligvis stolte af at kunne præsentere endnu et Bernadotte-design”.

F&H Group har overtaget AB Gense 1. juli 2020. Thuesen Jensen har allerede i en periode forhandlet Gense, og derfor vil man også på Thuesen Jensens stand på Formland i Herning til august kunne se Genses flotte sortiment.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023