F&H Group køber Gense

Den danske isenkram- og boligdesignvirksomhed F&H Group A/S med hovedsæde i Viborg har igen været på indkøb. Sidste år købte F&H det gamle, danske brand Rosti fra hollandske Mepal BV, og nu har man købt Sveriges ældste aktieselskab AB Gense af norske K. A. Rasmussen.

Gense har siden 1856 produceret primært bestik i meget høj kvalitet, og det er Sveriges ældste, aktive aktieselskab med ’Aktiebolags nr. 4’. Med fokus på kvalitet, design og funktion er Gense Skandinaviens største producent af bestik – og leverandør til det Kongelige Svenske Hof.

Knud Lomborg.

”Med købet af AB Gense følger vi vores strategi om at eje flest mulige af de brands, vi forhandler, og Gense er et rigtig fint supplement til vores portefølje”, siger CEO i F&H Group, Knud Lomborg. ”Gense distribueres allerede i dag af vores selskab Thuesen Jensen AS, og det fortsætter naturligvis uændret, da der her er stor indsigt og viden omkring markedet for bestik”.

Gense har et meget bredt sortiment af primært bestik, bl.a. det klassiske grillbestik Old Farmer, men Gense står også bag eksklusive sølvserier som Chippendale, Olga og Rosenholm. Det er bl.a. et samarbejde gennem mere end hundrede år med en lang række store designere, der har skabt Genses succes. Senest har den svenske prins Carl Philip Bernadotte designet den meget stilrene og moderne CPB bestikserie i ægte sølv for Gense.

”Hans kongelige Højhed Prins Carl Philip er grandnevø til Sigvard Bernadotte, der står bag designet af Margrethe-skålen, som vi også har i vores portefølje”, siger Knud Lomborg, ”så dermed er ringen sluttet, og vi er naturligvis stolte af at kunne præsentere endnu et Bernadotte-design”.

F&H Group har overtaget AB Gense 1. juli 2020. Thuesen Jensen har allerede i en periode forhandlet Gense, og derfor vil man også på Thuesen Jensens stand på Formland i Herning til august kunne se Genses flotte sortiment.

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023