FIREFRIEND BLACK 900

En multifunktionel bålgrill.

Foto: Outdoor&Friends

FireFrienden har en stegekant, som danner rammen om bålgrillen og to løse madlavningsmoduler, en stegeplade og en grillrist. De løse moduler kan tages af, hvorefter FireFrienden fungerer som et hyggeligt bålfad.
Med i dit køb følger: FireFriend med stegekant og tilhørende låg

Vi anbefaler, at der tilkøbes stegeplade og rist. 

Vores bålgrill FireFriend er ikke bare en bålgrill, men ligeledes et udtryksfuldt bålfad, som passer ind i dit udendørsrum og som skaber hygge og stemning.

De tre vents i hver side gør, at du kan se ilden uanset, hvilken side du sidder på. Tænd din FireFriend og mærk hvordan stemningen spreder sig og selskabet samles omkring bålet.

Det er kun dine egne evner, som sætter grænser for, hvilket mad du kan lave på din FireFriend. Har du en god støbejerns- eller kobbergryde kan du med lethed koge kartoflerne, lave saucen samtidig med at du stege kødet og grønsagerne.

Stegekanten er lavet i fødevaregodkendt kulstofstål.

Farve og beskyttelse 

Din FireFriend i sort version er malet i en varmebestandig emaljemaling. Med alt andet der er malet, så kan regn forårsage kalk-aflejringer mm., hvorfor vi foreslå at dække din FireFriend i sort version til med et cover. Hvis bare din FireFriend har et cover over sig, som er vandtæt, så kan din FireFriend i sort version stå ude hele året. Husk først at lægge coveret over, når din FireFriend er helt afkølet.
Hvis din FireFriend i sort version skulle have fået aflejringer på overfladen, kan du kontakte os for vejledning til at afdække de opståede pletter med den rigtige varmebestandige maling.

15.11.2023Outdoor&Friends ApS

Sponseret

Bålgrill fra Outdoor&Friends

30.08.2023Outdoor&Friends ApS

Sponseret

FIREFRIEND BLACK 900

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023