Flügger: Danskerne pryder væggene med rolige nuancer

Flügger er ikke i tvivl. Når danskerne skal ud og finde inspiration til hjemmets vægge, er det naturlige og sarte farer, der hitter.

Særligt rolige og naturlige nuancer i grøn, blå og grå er populære hos danskerne. Foto: Flügger Farver..

Hvilke farver er mest populære lige nu, når malerrullen skal svinges derhjemme? Ny købsstatisk fra Flüggers tonesystem har en klar melding: Danskerne er er særligt glade for grå, grønne og blå nuancer 

De mest solgte farver er en bred palette af de naturlige nuancer, som spreder sig fra helt lyse, støvede toner og over i de mørkere farver. 

“Mange er især glade for de mere dybe og mættede mørkeblå nuancer, specielt vores Oregon Grape no. 53 fra det stilhistoriske farvekort, vi udviklede sammen med Nationalmuseets Bevaring i 2014”, siger Ulla Matthiesen, head of communication i Flügger, og fortsætter: 

“De første ni pladser på vores tonesystems top-10 er alle lyse grålige og lyse blålige samt lyse grønlige nuancer, men Oregon Grape stryger ind på en 10. plads som den første mere markante farve af dem, vi blander mest i vores butikker”. 

Med de grønne nuancer er det også hele spektret, der bliver efterspurgt, hvor flere især vælger mere rolige varianter fra farvekortet. Til trods for deres afdæmpethed, giver nuancerne et markant andet udtryk, end det er tilfældet med hvide vægge, mener Ulla Matthiesen.  

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023