Fleksible hylder på væggen

Eva Solo lancerer nu designbrandets første reolsystem under navnet Smile. Et reolsystem, som både er fleksibelt og simpelt i sin funktion, fordi man selv kan flytte rundt på reolens hylder. Bag designet af Smile står designduoen Tools®.

16.03.2020

Sponseret

EVA SOLO

Smile består af flytbare hylder samt trævanger, der monteres på væggen. Det er de solide vanger i egetræ, som har givet Smile sit navn. Trævangerne er nemlig udstyret med en slids, der minder om et smil, og som passer til hyldernes buede bagkant. Når hylderne er skubbet ind i trævangerne, hænger de af sig selv og man kan nemt flytte rundt på dem i reolen, hvis man ønsker det. Den buede bagkant på hylderne sikrer også at bøger og andre ting, ikke skraber mod væggen. På grund af geometrien mellem slids og hylde, behøver man hverken ekstra beslag eller stifter, når hylderne flyttes rundt.

Smile reolsystem fås i solid egetræ i enten røget eller natur eg og med hylder udført i pulverlakeret metal i enten grå eller sort. Hvis ikke man vil kaste sig ud i sit eget design til at starte med, er det muligt at købe et lille eller et stort sæt bestående af vanger og hylder. Hvis ens behov ændrer sig, kan man bygge videre på sit Smile reolsystem ved at tilkøbe ekstra dele.

Priser fra 750 kr. pr. del.

For mere information se evasolo.com

Mere fra...

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023