Flyvende forårsnyheder fra Hoptimist

Det er næsten bogstaveligt talt en slags historiens vingesus, når Hoptimist lader Birdie stige til vejrs for at sprede forårsglæde. Den søde fugl var nemlig den allerførste figur i den finurlige Hoptimist-familie – og nu er Birdie atter på vingerne.

Der er intet som de første forårsfuglefløjt og glade triller, der kan sætte humøret i vejret og få os til at glæde os over, hvordan lyset vender tilbage. Tilbagevendt er også en sikker klassiker, når Birdie fra Hoptimist igen sørger for at sprede lyse stunder og godt humør indendørs.

Svævende glæde

Har man hund, kender man alt til at komme hjem til en modtagelseskomite, der gør det svært ikke at smile og blive glad. Med Birdie over kommoden i entréen er hele familien – og alle gæster – også sikret en modtagelse, der skaber masser af glæde og smil.

Desuden er Birdie perfekt til enhver hyggekrog og vil kunne svæve smukt over skrivebordet eller sofaen – eller hænge i vindueskarmen og fjedre glad, mens den kigger begejstret ud på sine pippende fæller.

Se det hele lidt fra oven

Uanset hvor i boligen, man anbringer Birdie, er den allerførste figur fra Hoptimist skabt til at minde os om at være glade – og huske at se det hele sådan lidt fra oven.

Birdie fås i de tre flotte farver Ruby, Olive og Sky. I den mindste version fylder figuren 11,7 x 8,8 x 4,2 cm, og i den største udgave måler Birdie 16,5 x 12,6 x 5,9 cm. Glæden er maksimal, uanset hvilken størrelse man foretrækker.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023