Foldbar nyhed med indbygget frihed

DISC-serien fra Zone Denmark rummer hele tre designnyheder til den urbane nomade. Her bliver kompromisløs enkelhed og moderne mobilitet smukt forenet.

Foto: F&H

Særligt ved DISC-seriens tre møbler – bord, bænk og taburet – er, at de kan klappes sammen med et snuptag. Med DISC bliver det nu muligt at udnytte altaner, balkoner samt havens små oversete oaser. Du kan frit rykke ud med kaffen, når forårssolen pludselig viser sig. Du kan let gøre plads til en ekstra gæst ved bordet. Du kan kort sagt se frem til et liv med mere fleksibilitet og frihed, hele året.

Bord og bænk med muligheder

DISC-bordet har en diameter på 70 cm og er udført i pulverlakeret stål, der gør det både vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit. Om du vil bruge det på terrassen, altanen eller kontoret er helt op til dig. Bænken i samme materiale er med sine 80 cm siddebredde perfekt til to. På trods af sit lette udtryk er den solid i brug. Derfor passer den perfekt på altaner i byen såvel som på en sommerhusterrasse. Præcis som bordet kan bænken foldes sammen, så den er let at flytte med eller pakke væk, når vinteren nærmer sig. Alternativt kan man invitere den ind i entreen eller stuen og bruge den til små stillebens eller planter.

Ikonisk taburet

Den trebenede taburet kan let løftes rundt. Når du ikke bruger den, kan sædet vippes op, og den kan klappes sammen. Pladsbesparende og praktisk. Sædets cirkelformede siddeplads og det enkle stel har et næsten ikonisk udtryk. Taburetten er udført i pulverlakeret stål og kan derfor holde til livet både ude og inde. Den kan bruges alene eller sammen med bord og bænk i samme serie. 

DISC-serien er designet af teamet Mavro//Lefèvre og er Patent Pending. Patent Pending Nr: PA 2022 70385.

Serien forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner samt design- og livsstilsbutikker. Find mere information om de tre designs eller find den nærmeste forhandler ved at kontakte Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00 eller se mere her

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Nyd Outdoor tilværelsen med Zone Denmark, Södahl og Villa Collection

Udendørslivet handler om at bringe naturens ro ind i hverdagen, om at opleve verden med alle sanser og at nyde stunderne i haven, på terrassen eller omkring bålet med venner og familie.

Skab de hyggeligste rammer ved at indrette dig med smukke og praktiske havemøbler, elegant udendørsbelysning der sætter den helt rigtige stemning og tilmed giver mulighed for at nyde musik under åben himmel og sidst men ikke mindst, så vil tekstiler i de fineste farver i form af duge, hynder og dækkeservietter sætte prikken over i’et i din udendørs oase.

Zone Denmark, Södahl og Villa Collection skaber rammerne, så du i ro og mag kan nyde livet udendørs hvad enten du sidder omkring den stille morgenkaffe under åben himmel eller nyder cocktails en lun sommeraften omgivet af utallige stjerner, der lyser op i nattehimlen.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023