Følsomt forår fra Södahl

Når vejret er gråt og koldt, kan man altid lukke øjnene, trække tæppet godt op om sig og drømme om lune forårsdage. Södahl hjælper drømmene på vej med blandt andet den skønne Mimosa-serie, der allerede nu byder på forårsnyheder til både bord og bænk – ude og inde.

Foto: F&H Group

Med sit fine, romantiske look i farverne Hedge Green, Linen Blue og Coffee Brown er nyhederne fra Mimosa i Södahls Outdoor-kollektion perfekte, når der skal skabes små, hyggelige udendørs oaser. Oaser, der gennem foråret og sommeren fungerer som en naturlig forlængelse af boligen.

Skønhed og styrke

På spansk betyder mimoso følsom. Og Mimosa-planten, der har inspireret til de dekorative og spinkle grene med fine runde blomster, som pryder de nye duge og puder, har netop fået sit navn, fordi planten er følsom – og folder sine blade og stængler sammen ved berøring.

Til gengæld er materialekvalitet, design og funktionalitet som altid stærk hos Södahl. Det gælder også de nye akrylduge i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som har en praktisk, skridsikker bagside. Dugene er 140 cm brede, fås i metermål og er praktiske både ude og inde.

Yndefuld funktionalitet

Som dugene er også Mimosa-siddehynderne STANDARD 100 by OEKO-TEX®, og de passer med deres yndefulde udtryk super flot til både bænke og stole i de uderum, som er med til at give lys, luft og livskvalitet.

De slidstærke hynder er i 100 % polyester og måler 40 x 40 x 5 cm. Foruden det skønne mimosa-mønster har hynderne en smart strop i læderlook og fås i de tre nye farver, Hedge Green, Linen Blue og Coffee Brown, som alle matcher foråret og boligens små oaser perfekt.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023