Følsomt forår fra Södahl

Når vejret er gråt og koldt, kan man altid lukke øjnene, trække tæppet godt op om sig og drømme om lune forårsdage. Södahl hjælper drømmene på vej med blandt andet den skønne Mimosa-serie, der allerede nu byder på forårsnyheder til både bord og bænk – ude og inde.

Foto: F&H Group

Med sit fine, romantiske look i farverne Hedge Green, Linen Blue og Coffee Brown er nyhederne fra Mimosa i Södahls Outdoor-kollektion perfekte, når der skal skabes små, hyggelige udendørs oaser. Oaser, der gennem foråret og sommeren fungerer som en naturlig forlængelse af boligen.

Skønhed og styrke

På spansk betyder mimoso følsom. Og Mimosa-planten, der har inspireret til de dekorative og spinkle grene med fine runde blomster, som pryder de nye duge og puder, har netop fået sit navn, fordi planten er følsom – og folder sine blade og stængler sammen ved berøring.

Til gengæld er materialekvalitet, design og funktionalitet som altid stærk hos Södahl. Det gælder også de nye akrylduge i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som har en praktisk, skridsikker bagside. Dugene er 140 cm brede, fås i metermål og er praktiske både ude og inde.

Yndefuld funktionalitet

Som dugene er også Mimosa-siddehynderne STANDARD 100 by OEKO-TEX®, og de passer med deres yndefulde udtryk super flot til både bænke og stole i de uderum, som er med til at give lys, luft og livskvalitet.

De slidstærke hynder er i 100 % polyester og måler 40 x 40 x 5 cm. Foruden det skønne mimosa-mønster har hynderne en smart strop i læderlook og fås i de tre nye farver, Hedge Green, Linen Blue og Coffee Brown, som alle matcher foråret og boligens små oaser perfekt.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Nyd Outdoor tilværelsen med Zone Denmark, Södahl og Villa Collection

Udendørslivet handler om at bringe naturens ro ind i hverdagen, om at opleve verden med alle sanser og at nyde stunderne i haven, på terrassen eller omkring bålet med venner og familie.

Skab de hyggeligste rammer ved at indrette dig med smukke og praktiske havemøbler, elegant udendørsbelysning der sætter den helt rigtige stemning og tilmed giver mulighed for at nyde musik under åben himmel og sidst men ikke mindst, så vil tekstiler i de fineste farver i form af duge, hynder og dækkeservietter sætte prikken over i’et i din udendørs oase.

Zone Denmark, Södahl og Villa Collection skaber rammerne, så du i ro og mag kan nyde livet udendørs hvad enten du sidder omkring den stille morgenkaffe under åben himmel eller nyder cocktails en lun sommeraften omgivet af utallige stjerner, der lyser op i nattehimlen.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023