Fordi affaldssortering er god stil

Hvis din hustand skal sortere bioaffald, eller du selv komposterer – så har Zone Denmark en praktisk nyhed til dig.

CIRCULAR: Zone Denmark lancerer nu en flot og praktisk håndsrækning, der gør affaldshåndtering til god stil..

CIRCULAR er en fiks bordspand til bioaffald – den første i en ny serie af affaldsbeholdere til dig, der både tænker på miljøet og sætter pris på flot design. 

Affaldssortering er godt, men det kan være en udfordring, når man samtidig holder af en enkel indretning – og måske ovenikøbet har langt til den store affaldsbeholder. 

Den nye serie CIRCULAR fra Zone Denmark giver nu et stilsikkert bud på en praktisk løsning. Den første beholder er en fin lille 3-liters version, der kan stå på køkkenbordet – lækkert designet og lige ved hånden til grøntsagsskræller, kaffegrums, madrester og andet bioaffald.

Senere på året følger flere flotte affaldsbeholdere i forskellige størrelser – alle designet af VE2. Alle beholderne har låg, der kan hænges på siden af spandene, så de kan stå åbne under brug. Og så har de selvfølgelig hank, så du let kan bære dem til komposten eller din bio-skraldespand, når de skal tømmes. 

CIRCULAR bio affaldsbeholderen fås i farverne Black og Garden Green. 

Om Zone Denmark

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023