Forkæl baghavens fugleliv med stilrent design

Forkæl de fugle, som bliver på vores breddegrader over vinteren. Hæng en funktionel foderautomat op i haven og nyd besøget af småfugle, der ubesværet kan lande på automatens stålkant.

Eva Solo De Luxe foderautomat.

16.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

I fuglevenlige haver kan der være op mod dobbelt så mange fugle per kvadratmeter som i skoven. Så byd havens fugle indenfor med De luxe fuglefoderautomat i sort eller kobber fra Eva Solo, som er en elegant måde at tiltrække fuglene på. Fugle som solsort, mejser og finker skaber masser af liv i haven med alle deres smukke farver, og måske er du heldig at få besøg af en af de mere sjældne gæster ved foderautomaten. Fuglene kvitterer ikke blot med sang, men de spiser også alle de små insekter og skadedyr, som forstyrrer livet på terrassen og i haven.

Forkæl de fugle, som bliver på vores breddegrader over vinteren. Hæng en funktionel foderautomat op i haven og nyd besøget af småfugle, der ubesværet kan lande på automatens stålkant. Det store tag sikrer, at store fugle ikke kan komme til. Foderautomaten er nem at påfylde. Vær opmærksom på, at kobberet naturligt vil oxidere og få en smuk patina med tiden. Ønsker du at beholde det blanke look, kan foderautomaten pudses med almindeligt kobberpudsemiddel. Nem at rengøre. Glas tåler maskinopvask, kobberet skal rengøres i hånden.

Se hele Eva Solo fuglebræt sortiment her 

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023