Formfuldendt forandring fra BITZ

Kusintha betyder forandring, og med Kusintha-serien leverer BITZ ikke bare flotte produkter i gennemfarvet glas, men er også med til at skabe forandring i nogle af verdens fattigste lande. Efterårets Kusintha-nyheder består af elegante serveringsfade og trendy caféglas.

Foto: F&H Group A/S

Rent drikkevand, sikring af afgrøder og fokus på børns mulighed for at komme i børnehave og skole. Det er mærkesager for Kusintha. I Nairobi har man nu etableret et samarbejde med organisationen Good Hope Village, som blandt andet driver en skole for forældreløse børn.

Glasklare fordele 

Et smukt fad fremhæver både borddækningen og de lækre snacks, salater eller det saftige kød, der serveres. Og med Kusintha fra BITZ bidrager et smukt æstetisk valg altså samtidig til bedre muligheder for blandt andre hjemløse børn.

De nye elegante serveringsfade i sodalime-glas fås både i en rektangulær og en rund udgave, der begge har et flot mønster. Det rektangulære fad måler L 38, B 14 og 3 cm, mens det runde fad har målene Dia 30 og H 3 cm.

Smuk gennemfarvet kvalitet

Fadene fås i en lækker, gennemfarvet blå, grøn eller amber version. Det samme gælder de nye caféglas, der desuden fås i klart glas. De smarte glas kan stables, rummer 38 cl og tåler både kolde og varme drikke.

Så nyd en eftermiddagssnack med en kop te, en iskaffe eller et glas hyldesaft med nyhederne fra BITZ. Eller nap en varm chokolade på de kølige efterårsaftener. Uanset, hvad man foretrækker, er BITZ garant for et look, der på samme tid står skarpt og skaber en hyggelig atmosfære.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023