Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Med sin hurricane skabte BITZ en kraftfuld og moderne nyhed, der gennem en elegant kombination af stentøj og glas fuldender det veldækkede bord. Og mens vinterstormene så småt raser af, er BITZ klar med en flot ny version til foråret – nemlig BITZ Gastro Olielampe.

Foto: F&H Group

Konceptet ligner sig selv: En stentøjsbund og en glasskærm, der hver for sig ikke lyder af meget, men som tilsammen skaber et smukt udtryk. Et udtryk, som lyser op på ethvert middagsbord – eller i vindueskarmen, i hyggekrogen og på halvmuren mellem køkken og stue.

En varm atmosfære

En hvirvel i atmosfæren, en tropisk storm. Kært barn har mange navne, men fælles for de kraftfulde storme er, at der i orkanens øje findes fred og ro. Og den nye Gastro Olielampe er netop designet til at skabe ro med en hyggelig, varm atmosfære.

Olielampen, der er beregnet til både indendørs og udendørs brug, har en brænder i rustfrit stål med væge, og med lampen følger en brugsanvisning for påfyldning af olie.

Fire flotte farver

Den nye BITZ Gastro Olielampe fås i to forskellige størrelser. Den mindste udgave har en diameter på 8,5 centimeter og en højde på 14 cm, men den store udgave måler 15 cm i diameter og 26 cm i højden.

Som den øvrige stentøjskollektion fra BITZ kommer olielampen i fire skønne farver. Fra en stilren sort eller en diskret creme til en smuk grøn eller elegant blå – der alle matcher lampernes skandinaviske look perfekt.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023