Formland åbnet med fokus på nærvær, kækhed og væredygtighed

Formland Spring åbnede torsdag dørene til den 72. udgave af interiør- og designmessen i MCH Messecenter Herning og fokus var på nærvær, købeglæde og væredygtighed.

Pressefoto: Tony Brøchner / MCH.

Nærvær og kækhed var på dagsordenen hos messens åbningstaler, den kendte journalist og tv-vært Thomas Skov, der i sin tale bl.a. fortalte anekdoter fra sin barndom, hvor han selv deltog på Formland med sine forældre, der havde en stand på messen.

Pressefoto: Tony Brøchner / MCH.

”Det var en kæmpe oplevelse for mig at være med, og nogle af de små oplevelser, jeg havde som messedreng, har sat sig fast og fulgt mig helt ind i mit voksenliv”, sagde han og opfordrede desuden udstillerne til at fokusere på det personlige møde, men på en kæk måde:

”Danmark trænger til at blive kækt igen og hvorfor ikke starte her på Formland? Make Formland kæk again - det kan nemlig være en ganske god kickstarter til det personlige møde”, lød rådet fra Thomas Skov.

Scandi 2.0

På foredragsscenen i Hal L er der alle dage spændende trendtalks og inspirerende foredrag om alt fra fremtidens forbrugere, krise i detailhandlen? tips til Instagram fra både danske og internationale eksperter. Jill Hawkins fra The Future Thief talte om at den skandinaviske stil har passeret sin salgsdato, nu når nye trends som individualitet, luksus og maksimalisme vinder frem. Så hvordan skal den skandinaviske stil udvikle sig for at følge med i en mere global påvirket verden? Ifølge Jill Hawkins er det muligt ved at lytte til de store forandringer, der er på vej og hun præsenterede termen Scandi 2.0, der skal kunne favne den nye skandinaviske, globale stil, der godt kan være andet end minimalistisk.

Trends, Talenter og Iværksætteri

Messen byder traditionen tro også på et væld af kreative trendområder, udstillinger og communities såsom Studio FlyHelsteds imponerende område 'The Art of Living' i Hal D hvor temaet er væredygtighed, caféen 'The Villa' i Hal H, Selected By i Hal L og One-området i Hal F. 

De spirende iværksættere, der står bag GLØD, der torsdag vandt Creators Community Design Award 2020. Pressefoto: Tony Brøchner / MCH.

I Hal F kan man desuden besøge talentfulde designstuderende fra KADK og VIA, mens man i Creators Community i Hal L kan gå på opdagelse blandt 60 særligt udvalgte iværksættere. Torsdagen blev afsluttet med at vinderen af Creators Community Design Award 2020 blev fundet. Vinderen blev virksomheden GLØD, som vandt prisen for deres lovende letvægts lampe med et sundt lys, der ikke forstyrrer kroppens naturlige søvnhormon. Med prisen følger en stand på Formland Autumn 2020 og en check på € 5.000.

Formland holder åbent frem til på søndag, alle dage kl. 9-17.

www.formland.dk 

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023