Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

Til Autumn 2024 bliver hele hal K forvandlet til det populære Formland Garden med spændende udstillere inden for planter og havetilbehør, og nabohallen, J3, introducerer næste version af det nye Formland Outdoor med fokus på udeliv. I disse grønne universer, vil man også finde det populære Greenhouse, der præsenterer en helt ny oplevelse med fokus på det højaktuelle tema biodiversitet.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponseret

Formland

Hele Greenhouse i hal K forvandles til en udstilling med fokus på naturen og planter, der fremmer biodiversitet og understøtter et rigt økosystem fra blomstrende enge til skyggefulde træer. Området laves i samarbejde med GASA Group, og under parolen ’Nature to the People’ rettes fokus netop på biodiversitet i det moderne samfund.

Biodiversitet er ikke bare et abstrakt begreb. Det er den utrolige variation af planter, dyr og mikroorganismer, der samarbejder for at skabe de økosystemer, vi er afhængige af. Gennem udstillingen fremhæves den afgørende rolle, som biodiversitet spiller i vores verden, og hvordan planter kan være nøglen til at fremme denne biodiversitet.

Der vil være daglige talks og workshops på området.

Læs mere på formland’s hjemmeside

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023