Formland investerer i fremtiden

Et af Formland’s brændende fokuspunkter er iværksætteri. Det er fremtiden, og fremtiden skal der investeres i. Det ansvar tager Formland på sig som et af de eneste udstillingsplatforme i Danmark. Her kan man som upcoming virksomhed eller designer få en stand, support og muligheden for at kickstarte sit iværksætterventyr og vise sit produkt frem til vigtige danske og internationale indkøbere.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponseret

Formland

Et af de stærkeste eksempler er Formland’s iværksætterplatform Creators Community. Efter ansøgning og udvælgelse tilbydes de talentfulde start-ups en unik platform, en professionel mentor-ordning og muligheden for at vise sig frem for branchen. Man starter med en lille stand der ikke vælter budgettet, og hvis talentet holder, ender man måske som ’fuldblodet’ udstiller, hvor man står side om side med de etablerede designbrands. Det er en rejse, der efterhånden er en del brands, der har været på! 

På Formland finder du også designskoleudstillinger. Her får de talentfulde unge en fantastisk mulighed for at vise deres projektet frem overfor branchen, og lære hvordan man præsentere sig selv og sit projekt overfor producenter, butikker og journalister. Nogle er måske heldige og dygtige nok til at få sit projekt sat i produktion. En del af de unge studerende vil selv en dag udstille på messen med deres eget brand, eller de vender tilbage til Formland som ansatte i landets designvirksomheder.

Ved at give iværksætterne og de unge et sted at udvikle sig, bliver Formland en del af deres bevidsthed og skaber et forretningsmæssigt sprængbræt. Derfor investerer Formland i fremtiden! 

Find Creators Community i hal F til Formland Spring 2024, d. 4. – 6. februar.

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023