Formland’s grønne oplevelsesunivers

'Garden' bliver endnu større til Formland Spring 2024, hvor området udvides i størrelse, men også med flere udstillere, specialister og et bredere sortiment.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponseret

Formland

Formland Garden sætter fokus på den ”grønne” del af vores indretning ude såvel som inde. Her kan du udforske en grøn oase af innovative udstillere, som præsenterer en inspirerende produktportefølje til B2B, alle med blomster, planter, terrassen eller haven i fokus. 

Det er også i Formland Garden, du kan opleve det inspirerende ’Greenhouse’-koncept, der er et særligt område, der består af et stort orangeri med en inspirerende udstilling af planter, blomster og interiør. Forvent et univers der ikke blot inspirerer, men også er en oplevelse i sig selv, og som demonstrerer planters evne til at ændre rum i bestemte retninger. Og ikke mindst hvordan hele konceptet kan videreformidles til dine kunder.

Garden ligger i hal J3 og K til Formland Spring d. 4. – 6. februar.

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023