Fra beskidt til rent – automatisk eller manuelt?

Med lanceringen af Roomba Combo® i8+ udvider iRobot sortimentet af kombi-robotter. Den nye robot klarer såvel støvsugningen som gulvmopningen for dig. Det eneste du skal, er at nyde dine friske, rene gulve.

| Sponseret

Witt A/S

Roomba Combo i8+ er en robotstøvsuger og -gulvmoppe, der er designet til både våd og tør gulvrengøring. På den nye robot spiller støvbeholderen en vigtig rolle, idet den bestemmer arbejdsopgaven. Der medfølger to støvbeholdere: den traditionelle og den nye Combo-beholder. Med den traditionelle støvbeholder støvsuger Roomba Combo i8+ effektivt dine gulve, hvorimod den både støvsuger og mopper hårde gulve med den nye Combo-beholder monteret. Det er nemt og hurtigt at skifte beholder, og robotten finder selv ud af resten. Den er udstyret med 10x Power-Lifting suction* samt powered by det intelligente styresystem iRobot OS, der gør det muligt for Roomba Combo i8+ at lære dit hjem at kende samt at komme med rengøringsforslag baseret på dine vaner og rengøringsmønstre. 

Kun støvsugning eller kombineret støvsugning og gulvmopning – du bestemmer
Roomba Combo i8+ støvsuger effektivt alle typer gulve samt støvsuger og mopper hårde gulve. Så snart Combo-beholderen sættes i robotten, påbegynder den en kombineret rengøring. Roomba Combo i8+ er udstyret med genanvendelige gulvklude, der holder i op til 30 cykler. Takket være Clean Base® - Ekstern støvbeholder tømmes den traditionelle støvbeholder automatisk i AllergenLock™ støvsugerposer, der kan rumme op til 60 dages snavs. Du behøver derfor ikke tænke på støvsugningen i flere måneder ad gangen.

Den intelligente rengøring
Med iRobot OS lærer, kortlægger og tilpasser Roomba Combo i8+ sig til dit hjem via Imprint® Smart Mapping-teknologien. Igangsæt robotten via appen eller med stemmestyring**, og Roomba Combo i8+ påbegynder en intuitiv og præcis rengøring, hvor og når du ønsker det.

Hurtig og nem opsætning af ”No Mop-zoner” forhindrer gulvmopning på tæpper og måtter. Rengør efter rum eller objekter, som fx omkring sofaen, gør brugeroplevelsen endnu bedre.

Nicolas Meurger, salgsdirektør for iRobot EMEA siger: ”Roomba Combo i8+ repræsenterer en udvidelse af vores robotstøvsugere og -gulvmopper. Vi ved, at hver kunde har individuelle rengøringsbehov. Roomba Combo i8+ tilbyder kunderne en robotstøvsuger og -gulvmoppe med premium rengøringsevne, værdi for pengene samt en brugerdefineret rengøring.”

--

Vejledende udsalgspris
iRobot Roomba Combo® i8+: DKK 5.999,-

--

Link til highres. billeder:  https://we.tl/t-aa2apOi4RB
Link til YouTube-video: https://youtu.be/Peo_48RFq7g

--

Følg iRobot på: 

Facebook
Instagram

--

For yderligere information kontaktes:

Witt PR-afdeling
Mail: presse@witt.dk

--

Om iRobot Corp.
iRobot® er en global husholdningsrobotvirksomhed, der designer og bygger intelligente robotter og smart home-enheder, der gør en forskel i dit liv. iRobot introducerede den første Roomba i 2002. I dag er iRobot® en global virksomhed, som har solgt millioner af husholdningsrobotter verden over. iRobots produktportefølje indeholder teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation. Ud fra denne portefølje bygger iRobot-ingeniører robotter og smart home-enheder, der forbedrer indeklimaet i hjemmet og hjælper forbrugerne med den daglige rengøring. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk

--

*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengøringssystem 

**Fungerer med Alexa og Google Assistant-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets tilknyttede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC. Siri er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA samt andre lande og regioner.

Artikler

11.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

SLUT med robotter der laver pletter på tæppet, kører fast og aldrig bliver klogere

06.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov - og mere til!

01.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?

31.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne

29.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Kun Støvsugning eller Støvsugning & Gulvmopning?

11.07.2023|Witt A/S

|Sponseret

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023