Fra mig til dig

I slutningen af 2004 modellerede den prisvindende, Svenstrup-baserede billedhugger og skulptør Lene Purkær Stefansen tre hjertevarme skulpturer til sin datters dagplejemor som tak for alt.

Mere end et årti efter er de nu endelig blevet spiren til en ny kollektion af skulpturer lavet i samarbejde med den traditionsrige designvirksomhed Morsø.

Ord og komplimenter varer ikke evigt, og modsat blomster og chokolade kan skulpturerne her ses som en bestandig, vedvarende budbringer af en erkendtlighed fra giver til modtager, der brænder sig fast og gør en forskel. Når man kigger på den givne skulptur igen og igen, husker man, hvem der gav den – og hvorfor.

Helt i tråd med Morsøs historie og dna er skulpturerne lavet i støbejern, og Lene Purkær Stefansen er en sand mester i at formgive effekter, der skaber samlingsværdi. Derfor kommer skulpturerne også i en flot, klassisk emballage med magnetlukning og en folder, der viser dem alle.

Mens seks af skulpturerne er en fast del af Morsøs stilrene sortiment, er ’Et kram fra mig til dig’ en særlig ’special edition’ – et kram, der for altid kan gemmes. 

Find Morsø på https://www.morsoeshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023