Fremgang på Formland

Atmosfæren på Formland var positiv, og antallet at besøgende var steget med 15 pct., så projektchef Henriette Træholt var meget tilfreds og glæder sig til messen i august.

Formland sluttede denne gang med et samlet besøgstal på 10.273 professionelle indkøbere fra 4.112 forretninger. Det er en fremgang på 15 pct. i forhold til sidste års forårsmesse, der blev besøgt af 3.583 forretninger. Projektchef Henriette Træholt er rigtig godt tilfreds, og hun ser frem mod Formland i august med store forventninger.

De besøgende har også haft en god oplevelse på årets forårsmesse. Blandt andre Renate Paustian fra Schatzinsel i Tyskland: 

”Vi er kommet her gennem 25 år. Vi kommer én gang om året, altid i januar/februar. Jeg er vild med trendområderne, for sådan nogle har vi ikke hos os. Det er skønt med hyggen og det danske design”, siger hun og understreger, at hun kommer igen næste år. 

Gitte Christensen, indehaver af webshoppen og bloggen Objects & Use, fremhæver desuden nyhedsområderne som en styrke ved Formland. 

”Jeg kommer på Formland for at få inspiration, for at netværke og for at snakke med andre i branchen. Det er godt at komme på en messe, hvor man møder folk face-to-face, da meget handel i dag ofte foregår på nettet. Jeg synes, det er godt, at nyhederne er samlet, så man kan få et fint overblik over, hvad der er nyt”. 

”Formland er vores første messe nogensinde, og den har været helt afgørende for os. Det har været helt fantastisk. Vi kommer som en ukendt virksomhed med et nyt produkt, men det er lykkes os at sælge vores produkt til 75 forhandlere i Danmark. Vi har samtidig fundet en distributør til det tyske marked og en forhandler til Sydkorea, så ser man på vores investering kontra de ordrer og de mange kontakter, vi har fået, er det helt vildt. Vi havde en drøm om, hvordan messen ville gå. Den drøm er gået i opfyldelse. Og mere til”, lyder det bl.a. Lars Borch Nielsen fra Lars & OIiver.

Hele verden på Formland
Det er ikke kun antallet af danske besøgende, der er steget. Det samme gælder antallet af udenlandske gæster, der i år repræsenterede 25 lande. Tallene bakkes op af indehaver af A.U Maison, Camilla Dybdal Christensen, der har udstillet på Formland siden 1997:

”Antallet af besøgende på vores stand er steget i forhold til sidste års forårsmesse. Vi har også fået nye kunder, hvoraf flere er fra udlandet. Vi har faktisk haft adskillige udenlandske besøgende - fra Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Italien og Frankrig. Der har været en super god stemning, og der har været mange mennesker i gangene. Så det går den rigtige vej”, udtaler hun og melder samtidig klart ud, at A.U Maison naturligvis også vil være at finde på Formland i august.

Næste Formland løber af stablen fra torsdag 13. - søndag 16. august 2015. 

Relateret indhold

18.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

08.05.2024Designbase.dk

Mere lovgivning for nethandel unødvendig

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023