Fremtiden for Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Design Events har præsenteret en ny vision for fremtidige messer med fokus på Stockholm Furniture & Light Fair og Formex.

Foto: Stockholm Design Week/Gustav Kaiser..

Det omfatter konceptuelle renoveringer, nye digitale produkter og en stor investering i nyheder og indsatser året rundt i forhold til at inspirere udstillere og besøgende med seneste nyt fra designverdenen ikke bare i forbindelse med messerne med året rundt.

Samtidig er chefredaktør og journalist Hanna Nova Beatrice ny Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair fra oktober.

"Under pandemien har vi hørt på og talt med vores mange kunder; udstillere, besøgende og partnere før vi begyndte at udvikle nye ideer og friske vores messer op. Vi er helt klar over vigtigheden af at fastholde en konstant tilstedeværelse og holde alle opdaterede 365 dage om året. Derfor investerer vi stort I vores messer og I andre fysiske og digitale aktiviteter, der vil finde sted sideløbende med messerne. Et godt eksempel er Stockholm Design Week i februarFebruary, parallelt med Stockholm Furniture & Light Fair, og hertil kommer Stockholm Design Week i august sideløbende med Formex. I begge ugerne vil der være fokus på design indenfør møbler, mad og musik”, forklarer Chicie Lindgren, Business Area Manager Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.

Forud for 2022 messerne, vil indholdet blive ført up to date så man kan skabe en oplevelses- og aktivitetsbaseret mødeplads; interaktivt, emotionelt og sensorisk.

- PF

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

17.04.2024Designbase.dk

Færre konkurser i Danmark, mens Sverige stadig er ramt

17.04.2024Designbase.dk

ESG skal være nemt for SMV’er

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023