Fupbutik løj og bedrog om isenkræmmervarer

På hjemmesiden jyskisenkram.com var det i årets første dage muligt at købe populære isenkræmmervarer til fordelagtige priser. Men hjemmesiden var fup og fidus og er derfor nu blevet lukket ned.

Den 5. januar åbnede webbutikken Jysk Isenkram, som efter sigende solgte eftertragtede isenkræmmervarer til ganske gode priser. Det var blandt andet muligt at købe de ikoniske Kay Bojesen aber og Kähler vaser. Men hjemmesiden viste sig at være det rene fup, kunne Dagbladet Holstebro afsløre.

Jysk Isenkram, som både skulle have fysisk butik i Holstebro og gøre brug af hjemmesiden jyskisenkram.com, havde imidlertid ingen adresse, mens heller ikke firmaets CVR-nummer kunne findes. Det skriver Dagbladet Holstebro på sin hjemmeside.

Efter fupnummeret er blevet afsløret, er hjemmesiden jyskisenkram.com blevet lukket ned. Dog havde flere private kunder inden da nået at købe varer på siden. Varer, som de aldrig vil modtage. De berørte kunder forsøger ifølge Dagbladet Holstebro nu at få pengene tilbage.

Relateret indhold

29.02.2024Designbase.dk

aida kåret til Danmarks mest anbefalede virksomhed 2023

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023