Gå i seng med god samvittighed

Mens verden er i forandring, er bæredygtighed vigtigere end nogensinde før.

Mens verden er i forandring, er bæredygtighed vigtigere end nogensinde før. Södahl, det nordisk-inspirerede interiørbrand, vil gerne give forbrugeren et aktivt, miljøbevidst valg og har derfor løbende udviklet og udvidet sortimentet af 100 % økologiske produkter de seneste år.

Når det handler om at vælge kvalitetsprodukter, som ikke bare tapper ind i en trend, men også holder længe, er Södahls tidløse produkter fortræffelige. De emmer af kvalitet og kan holde til at blive brugt hver eneste dag. Designbrandet arbejder med den mest ambitiøse miljømærkning inden for tekstiler, nemlig GOTS, Global Organic Textile Standard; en standard for økologiske fibre, hvor der stilles specifikke krav til alle stadier af fremstillingen, spildevandsbehandlingen og kvaliteten af det færdige produkt.

Det nye ’Common’-sengesæt er et glimrende eksempel på Södahls miljøindsats, der ligeledes er OEKO-TEX ®-certificeret. Sættet har et enkelt, stribet look, der giver en usædvanlig ro, kommer med praktiske lynlåse og er lavet i en renforcévævning; en forbedret lærredsvævning med finere garner, som giver en høj trådtæthed og en glat, ensfarvet overflade. Vælg mellem farverne ’golden’, ’light grey’, ’china blue’ og ’khaki’.

For at mindske spild har Södahl derforuden syet flotte, moderigtige shoppere/tote bags af overskudsstoffet fra den økologiske produktion, som du med fordel kan bruge, når du køber ind.

Find Södahl hos en lang række isenkræmmere, stormagasiner og på www.soedahl.dk

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023