Gastro de Luxe introducerer forbehandlet bagestål!

Gastro de Luxe er mest kendt som distributør af high-end produkter fra amerikanske og europæiske producenter: Blendtec, Marcato og Ankarsrum for blot at nævne de største.

Men nu introducerer vi under vores eget brand et 6mm bagestål: Bagestål er det nye sort indenfor bagning af brød og pizza.

Ideen er – ligesom med de keramiske pizzasten – at tanke en plade op med høj varme, der så kan afgives igen, når ovndøren åbnes og der sættes kolde ting ind: Den høje varme bevares i ovnen og dit brød, din focaccia og din pizza får den dér fantastiske sprøde, gyldne skorpe som man ellers kun kan opnå med en stenovn.

Men hvor pizzastenen er skrøbelig og faktisk ikke kan afgive varme i mere end et minut eller to, så kan bagestålet give varme i 15-20 gange så lang tid – og det er dét, der gør hele forskellen.

Vi har sørget for at forbehandle bagestålet, så det er klar til brug direkte fra indpakningen: Det er bejdset og bagt i en højtemperaturovn ved 430°C så alle urenheder i stålet er væk.

Der følger en pizzaplade med, så man nemmere kan skubbe dejen ud på bagestålet – og ikke mindst få det færdige brød af igen.

Mere fra...

22.05.2024Hippie de Luxe

Sponseret

Sommerens glas fra La Rochère

27.09.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Tre nye farver til Atlas 150 Pasta maskinen

05.04.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Dansk-svensk fusion skaber ny stor nordisk spiller på markedet for køkkenudstyr

16.02.2023Hippie de Luxe

Sponseret

Det er allerede nu muligt at undgå PFAS med pander, gryder og springforme fra Heirol

16.06.2022Hippie de Luxe

Sponseret

Stentøj med wow-faktor: Gastro de Luxe har fået Nosseceramics til Danmark

09.12.2021Hippie de Luxe

Sponseret

Ankarsrum lancerer ismaskine

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023