Gedigne gadgets fra HOLM

Efteråret byder på en lang række lækre køkkengadgets fra HOLM. Som altid kombineres et lækkert look med knivskarp funktionalitet, der gør det endnu sjovere at tilberede det saftige, sunde og velsmagende måltid, som er Claus Holms hjertesag.

Foto: HOLM

Store armbevægelser, sprudlende forklaringer – og næse for godt grej. Kokken Claus Holm ved, hvad et godt måltid kræver af redskaber, og nu lancerer HOLM nyt i den smukke serie af akacietræ samt et par andre gedigne gadgets, der gør det nemmere og sjovere at udfolde sig i køkkenet.

Fint og groft på samme tid

Nye er blandt andre de to rivejern i stål og FSC-certificeret akacietræ. Det fine rivejern er ideelt til fx hvidløg, citrusskal, løg og muskat, mens det grove jern fx klarer kartofler, æbler og gulerødder. Begge rivejern er 31,6 cm lange og 6,5 cm brede. 

Også pizzaskæreren og piskeriset, som er henholdsvis 24 og 30 cm lange, er nye i akacieserien. Den 24 cm høje cylindriske, sorte peberkværn med keramisk kværn er ligeledes i akacietræ, men sortmalet, mens den smarte, sorte smørbrik er i plast. Brikken måler L 20, W 14 og H 0,8 cm.

Fra ost til antipasta

En anden smuk nyhed er ostebrættet i akacietræ med tre knive. Brættet, som også kan bruges til antipasta eller fx anretning af smørrebrød, er som alle andre HOLM-produkter godkendt af Claus Holm selv.

Nyd en god rødvin eller en øl, der ofte bringer en spændende smag frem i osten. Eller til de faste oste en kop mørk te, der siges at åbne for ostens duft og smag. Uanset, hvad man foretrækker at drikke, er man med det nye bræt dækket godt ind til servering af bløde, faste og cremede oste.

Foto: HOLM

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023