Genanvendte nyheder fra Pillivuyt

Normalt er nyhederne fra i går eller i forgårs ikke meget værd. Men når det handler om at genanvende materialer fra gårsdagens tekstiler til at skabe morgendagens tekstilnyheder, giver det rigtig god mening – ikke mindst på den grønne bundlinje

Pillivuyt har i mere end 200 år været kendt for at skabe porcelæn af en helt særlig støbning – stærk nok til at gå i arv fra generation til generation. Dette efterår sender brandet så endnu tre superstærke nyheder på markedet, nemlig en grillhandske, et forklæde og en grydelap, som blandt andet er skabt af genanvendt bomuld.

Helt enkelt

Foruden at skabe sit verdensberømte porcelæn har Pillivuyt gennem mange år også kæmpet for at mindske sit CO2-aftryk ved fx at genanvende vand, plastic, papir og pap samt affaldsprodukter fra råmaterialer.

Nu genanvender Pillivuyt også bomuld. Det er helt enkelt en god ide, som samtidig forkæler forbrugeren med lækre tekstiler i et enkelt design, der matcher stort set alle køkkenener – og giver god samvittighed.

Slidstærke tekstiler

Foruden genanvendt bomuld består grillhandske, forklæde og grydelap også at polyester, som er med til at gøre produkterne ekstra slidstærke over for den daglige brug i køkkenet. Alle tre dele fås i sort og en elegant grå.

Køkkentekstilerne tåler 40 graders vask. Overskudsfarve kan forekomme, ligesom der må forventes 5-10% krympning. Det anbefales at bruge vaskemiddel uden optisk hvidt og blegemiddel – før man let “trækker” tekstilerne glatte eller nænsomt stryger dem.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023