Gense is Still going strong

Med bestikserien Still demonstrerer Gense endnu engang sin sikre sans for eksklusiv kvalitet i alt fra design og materialevalg til funktionalitet. Bestikket er skabt i samarbejde med svenske Frantzén Projects og er karakteriseret ved sit nærmest svævende look.

Foto: F&H Group

Frantzén Projects er kendt for at designe unikke produkter, som er skræddersyede til deres prisvindende restauranter i Frantzén Group. Sammen med de bedste svenske kunsthåndværkere og designere skaber de autentiske produkter af høj kvalitet – og det er Still et smukt eksempel på.

Stadig sikker kvalitet

Still betyder stille eller rolig, og det passer fornemt på bestikkets design, der er kendetegnet ved fint håndværk og raffinerede detaljer i sit underspillede udtryk.

Still betyder også stadig eller stadigvæk. Og Still er et eksempel på, at Gense efter mere end 100 år stadigvæk producerer bestik af samme høje kvalitet, som har gjort brandet til en af Skandinaviens største leverandører af funktionelt og formfuldendt bestik.

Tidløs elegance

Det elegante bestik er produceret i rustfrit stål og fås som sæt i 16 dele eller enkeltvis. Foruden kniv, gaffel, ske og teske fås Still som kaffeske, dessertske, frokostkniv og frokostgaffel.

Det rene design med lange linjer får det elegante bestik til at se ud, som om det næsten svæver over bordet. Og det er blandt andet det altid stilsikre udtryk, der har været betydende for, at Gense er Kongelig Hofleverandør i Sverige.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023