German Innovation Award til Zone Denmark for udvikling i en ny virkelighed

Da håndspritdispensere gjorde sit indtog i boligindretningen, så Zone Denmark en oplagt mulighed for at gøre en nødvendighed til en designmæssig nydelse – det belønnes nu med en German Innovation Award.

Zone Ume Dispenser m. Sensor.

Det uafhængige ’Rat für Formgebung’ har tildelt Zone Denmarks eksklusive nye berøringsfri dispenser en fornem anerkendelse. Designbrandet modtager en German Innovation Award i kategorien Excellence in Business to Consumer - Heating & Bathroom for det visionære produkt.

Med Corona-krisens øgede krav til håndhygiejne, og som et brand, der i forvejen markerer sig på markedet for sæbedispensere, var der ikke langt til idéen om en lækkert designet dispenser til håndsprit-gel eller sæbe - berøringsfri selvfølgelig.

I samarbejde med det danske designstudie VE2 har Zone Denmark nu lanceret en smuk og enkel dispenser i badserien UME. Dispenseren er forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit-gel, når man fører hånden ind under tuden. Den kombinerer tryghed og god smag med sit minimalistiske design og indbydende farveskala. Og det har ’Rat für Formgebung’ nu valgt at belønne.

Man har også fået øje på UME i USA. I marts blev dispenseren fremhævet på det amerikanske branchemedie The Inspired Home Show, hvor The International Housewares Association (IHA) deler aktuel viden. Her blev UME sensor dispenseren vist som et fremrangende eksempel på et innovativt produkt, der afspejler en markant forbrugertrend: Gæstfrihed handler nu også om at få andre til at føle sig trygge på en selvfølgelig måde – bl.a. ved at tilvejebringe diskrete håndfri dispensere, der indgår naturligt i boligindretningen, forklarede værterne.

”Vi har allerede været så privilegerede at modtage en ICONIC Award for dispenseren. At vi nu også høster en German innovation Award bekræfter os i, at man nogle gange skal handle på sin intuition - og ramme timingen. Alle har brug for produktet, og vores målgruppe sætter pris på, at selv brugsgenstande har et æstetisk udtryk,” lyder det fra Zone Denmarks Design & Brand Manager, Michael Bruun.

GIA - German Innovation Award

German Innovation Award uddeles hvert år på tværs af brancher blandt mindre, men nytænkende virksomheder. Priserne gives for innovativt design af produkter, der adskiller sig markant fra deres forgængere. Bag German Innovation Award står det indflydelsesrige tyske Rat für Formgebung, som har uddelt prisen siden 2018.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023