Godt design hører sammen

"Skagerak og Fritz Hansen passer naturligt sammen. Begge virksomheder står for møbeldesign af højeste kvalitet og har deres rødder i nordiske designtraditioner og ansvarlig produktion." siger Josef Kaiser, CEO i Fritz Hansen og Skagerak. Foto: kagerak by Fritz Hansen.

Skagerak skifter navn til 'Skagerak by Fritz Hansen' og alle produkter vil for fremtiden blive solgt under det nye 'Skagerak by Fritz Hansen'-brand. Sammen med Fritz Hansen vil Skagerak levere dansk design af højeste kvalitet til både inden- og udendørsbrug, og de to virksomheder vil fortsætte med at udvikle møbler, som er kendetegnet ved godt håndværk og elegant design

Skagerak og Fritz Hansen er begge pionerer indenfor dansk design. Begge virksomheder har kvalitet og håndværk som kerneværdier, og begge har ambitiøse bæredygtighedsmål.

Sammen med Fritz Hansen vil Skagerak nå ud til et bredere publikum og tilbyde det bedste af dansk design på et internationalt marked. I takt med, at de to virksomheder bliver til én, vil Fritz Hansen udvide sortimentet af dansk, bæredygtigt kvalitetsdesign, som Skagerak har produceret i over 40 år og Fritz Hansen i 150 år.

Fritz Hansen købte Skagerak i 2022 og forenede dermed to danske designpionerer i én virksomhed. I 2023 rykker Skagerak sit showroom og sine kontorer fra Indiakaj i København til en ny placering i Allerød - samme sted, som i over 100 år har været hjem for Fritz Hansens hovedkvarter. 

-PF

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

17.04.2024Designbase.dk

Færre konkurser i Danmark, mens Sverige stadig er ramt

17.04.2024Designbase.dk

ESG skal være nemt for SMV’er

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023